Кошик
29 відгуків
ВТрендіПак - упаковка для ваших солодощів і не тільки :)
Графік роботи
  • Понеділок
    08:0017:00
  • Вівторок
    08:0017:00
  • Середа
    08:0017:00
  • Четвер
    08:0017:00
  • Пʼятниця
    08:0017:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380980318838
Тетяна
+380506628281
Наталія
ВТрендіПак - Упаковка для ваших солодощів і не тільки:)
Тетяна
УкраїнаКиївська областьУкраїнка
vtrendipak@ukr.net
Наявність документів
Знак Наявність документів означает, что компания загрузила свидетельство о государственной регистрации для подтверждения своего юридического статуса компании или физического лица-предпринимателя.
+380980318838
+380506628281

Синтетичні харчові барвники

Найбільш поширені синтетичні (хімічні) харчові барвники представляють собою водорозчинні органічні сполуки, що не зустрічаються в природі і не ідентифіковані до теперішнього часу в натуральних харчових продуктах.

Основними представниками синтетичних барвників, що відображають монохроматичні випромінювання червоного, помаранчевого і жовтого кольорів, є Кармуазін, Понсо, еритрозин, Тартразин. Їх істотним достоїнством є висока барвна здатність, яка дозволяє отримувати забарвлення харчових продуктів необхідної інтенсивності за допомогою малої кількості барвників. Вони мають стандартну силу фарбування, високу стійкість до світла, окислювачів і відновників, змін рівня pH. Синтетичні барвники термостабільні, тому фарбований ними продукт можна піддавати всім необхідним технологічним операціям, в тому числі пастеризації, стерилізації, охолоджування і заморожування.

На сьогоднішній день в харчовій промисловості дозволено використання близько 20 синтетичних барвників. Майже всі вони використовуються у світовій харчовій промисловості вже десятки років.

Стабільність та інтенсивність забарвлення синтетичними барвниками залежать також від жирності, ступеня «збитості» продукту, вмісту спирту і редукуючих цукрів, використання мезофільних кисломолочних заквасок, мікробіологічних показників. Поставляються такі барвники як правило у вигляді дрібнодисперсних порошків, гранул.